top of page

bedre helse, stavanger ernæringsklinikk, helse,ernæringsfysiolog

Våre kompetanseområder

stavanger ernæringsklinikk.ernæring.livsstil.helse.stavanger ernæringsklinikk.ernæring.livsstil.helse.stavanger ernæringsklinikk.ernæring.livsstil.helse.stavanger ernæringsklinikk.ernæring.livsstil.helse.stavanger ernæringsklinikk.ernæring.livsstil.helse.stavanger ernæringsklinikk.ernæring.livsstil.helse.

De som kommer for å få kostveiledning hos oss er mennesker i alle aldre, friske og med ulike tilstander og utfordringer. 

Vi gir råd i forbindelse med livsstilssykdommer som f.eks overvekt og diabetes type 2.  Vi kan hjelpe deg om du trenger råd i forbindelse med blant annet irritabel tarm eller ved glutenintoleranse.  Ved mange andre plager og tilstander kan et individuelt tilpasset kosthold redusere symptomer og bidra til å gi mer energi og mindre plager.

Vi har lang erfaring med uønskede reaksjoner på mat (matintoleranser) og hvordan et kosthold tilpasset

nettopp deg kan redusere både mageproblemer og andre plager. Du trenger ikke henvisning fra lege for å komme til oss.

 

Vi arbeider også med å forebygge sykdom relatert til kostholdet. Vi gir råd til friske mennesker som ønsker å gjøre noe med

sitt kosthold for å forebygge livsstilssykdommer, eller for å få optimal effekt av trening.

 

Vi kan også hjelpe deg som ønsker råd i forhold til planlegging eller omlegging av kosten til hele familien for å sikre nødvendige næringstoffer og overskudd i en hektisk hverdag. Våre råd er basert på vitenskapelig dokumentasjon og gjeldende anbefalinger fra helsemyndighetene. Rådene er samtidig individuelt tilpasset deg og din livsstil, helsetilstand, ønsker og behov.

2010 - present

2010 - present

bottom of page